Ubuntu igen...

Yes, nu har det ju kommit en ny fräsch Ubuntu-release igen, och denna gång kan man installera den i Windows så att det bara är att avinstallera ifall den krånglar/man tröttnar. Ascoolt tycker jag. Detta inlägg gör jag förresten med Firefox i Ubuntu.

Det är ju gratis, och en skön omväxling emot Windows XP Home som jag lär köra för alltid på min laptop.

Vill du testa, ladda ner en .iso-fil från www.ubuntu.com och bränn på en skiva eller montera (om du vet hur man gör). Stoppa i skivan, välj "Install in windows". När installeraren är färdig startar du om datorn och väljer Ubuntu istället för WIndows. Ubuntu installeras klart och sen är det bara att mysa. Har man nätverk via kabel så funkar Internet direkt. Jag kör ju trådlöst nätverk, och det är lite pilligare. Har man bara fungerande Windowsdrivrutiner så kan man få igång sånt också.

Nu går Palahniuks nya bok att beställa signerad

och jag håller själv på med en beställning. Den nya boken heter "SNUFF" och handlar om Cassie Wright, porr-drottningen som planerar att ta kål på sin legendariska karriär genom att ta världsrekordet i gang-bang. Och filma det. Med sex hundra män. SNUFF berättas av Mr. 72, Mr. 137 och Mr. 600, som väntar på sin tur framför kameran i ett överfullt green room. Men är det meningen att Cassie Wright ska överleva? Vet hon om att en av de 600 är hennes son som hon adopterat bort i sin ungdom? Detta är typiskt Chuck Palahniuk. Han är redan färdig med sin nästa bok förresten.

Det går även att beställa signerade ex av hans andra böcker via St. Helen's Book Store -> Klick

Hoppas inte piraterna kapar båten bara

image103

Nu ska de bara åka båt i ca 5 veckor, sen är de i Sverige. Och sen hem till mig. :P

18.000 kr tillbaka på skatten - aprilskämt

Ja, ni som såg det kanske fattade ändå... Var inte så jätteroligt kanske.

RSS 2.0