"Veronica Mars" flyttar till Heroes!

image46
Foto: Google



Vi är nog rätt många som sörjer över att Veronica Mars lades ner i USA. Men misströsta inte, Kristen Bell som spelar vår favoritdetektiv ska bli en av de nya huvudkaraktärerna, Elle i säsong två av den fina serien Heroes. Hon kommer enligt Bell själv ha "awesome superpowers". 13 avsnitt ska hon dessutom vara med i. Härligt!


Illusionisten

image45

Bild lånad från Discshop

Fan vad intensiv och bra han är, Edward Norton. Speciellt när han spelar mot Jessica Biel. Hon var ju bättre i den här filmen än i alla andra jag sett med henne i alla fall. Jag har iof inte sett Texas Chainsaw Massacre (förutom originalet som är fantastisk). Paul Giamatti, alltid fantastisk. Och Rufus Sewell, han har jag inte sett till sedan Dark City (för er som inte sett den, GÖR DET, det är som att se The Matrix, fast med riktiga skådisar). Good stuff.

Jag såg ju på The Prestige för ett par dagar sedan, och då den dock hade mer roliga vändningar i manus, så var denna historien ännu mer fantasifull.

Japansk Tetris



glumbert.com - Japanese Tetris



Jo, så går det tydligen till på japansk TV. Är iof en Koreansk program-idé från början, men men... Kul att kolla på i alla fall.

Rabbit Fever



En dokumentär (?) om folk i England som blivit lite väl beroende av sina dildos och måste gå på avvänjning. Jag ska se den i alla fall... Men jag dömer ingen, någon som vet om det finns något liknande för män?

The Prestige

image44

Ful svensk omslagsbild lånad från Discshop.


Har precis sett en härlig Christopher Nolan-rulle, som handlar om rivaliserande illusionister som gör allt för att ha de bästa tricken. Christopher Bale, Scarlett Johansson, Michael Caine, David Bowie och Hugh Jackman är alla underbart bra (även om Caine alltid är så här bra så känns det inte som att han går på autopilot).

Storyn är fantastisk och man bjuds på överraskningar hela vägen. Även om de bägge sista i filmen går att lista ut, så krävs det att man läser karaktärernas egenheter för att man ska lyckas med detta. Och inte för att skryta, men  det gjorde i alla fall jag. :D

RSS 2.0