Beach 2008

Ouch. Jag har varit på ett gym. Och tränat. Mycket. På tisdag ska jag dit igen. Varannan dag har jag satt upp som mål för min träning. Ca 2 timmar per gång. Nu jävlar.

Nytt i garderoben

Yep. Såg denna på eBay och kunde helt enkelt inte låta bli.

image97

Lindström

Sjukt rolig svensk serie som man kan läsa på internet gratuit:
http://www.bonton.se/

Tungt bokpaket kommer lastat!

Wow. Denna låda var sjukt tung att bära hem.
Men en av böckerna vägde ensam 9 kg också... Gissa vilken.

Lista på titlarna underst i detta inlägg.

image94



image95


image96


Belle de Jour : en eskortflickas öden och äventyr - Belle De Jour
Mörkare än natten: En Harry Bosch-deckare - Michael Connelly
Skuggspel - Michael Connelly
Poeten - Michael Connelly
Svart eko: En Harry Bosch-Deckare - Michael Connelly
Återkomsten : En Harry Bosch-Deckare - Michael Connelly
Complete Far Side - Gary Larson
Pappersväggar - John Ajvide Lindqvist
Mörker, ta min hand - Dennis Lehane
Vit jazz - James Ellroy
Ingenting är heligt - Dennis Lehane
Dödens stad: En Harry Bosch-Deckare - Michael Connelly
Framgångens pris - Michael Connelly
Den sista prärievargen - Michael Connelly

Nu bevisat: Raggarmusik - inte kul

Var ute med jobbet en allra sista gång (officiellt alltså) i lördags. Efteråt hade jag bestämt att träffa några andra kompisar på ett lokalt ställe där jag själv ibland varit DJ. I kön in hörde jag en av de låtar som just nu gör mig lite irriterat frustrerad över det svenska musik-klimatet; den där house-låten med dragspel. Någon har bestämt att skiten ska bli spelad (finns kanske någon vettig mix som typiskt nog aldrig når ut till den stora massan). Det visade sig tyvärr att det var kvällens bästa låt.

Spela musik för folk som haft sex-debut ffs! Insläpp från 22 år borgar för ett klientel som inte spenderar sin tid med att skicka skitnödiga "IBIZA"-mixar (nej, musiken där låter inte som Basshunter) på Destination Unknown, eller något annat felsäkert kort som annars kunnat göra mig mindre irriterad. Klart, om meningen är att man ska sura och dricka mycket dyrt för att försöka reparera humörsänkningen som denna svenne banan-DJ orsakat, sluta försöka lura dit folk som ämnar ha roligt till MUSIK.

Föräldraledig Pt. II / sistahs raising hell Pt. I

Idag blev jag av med min anställning 4 real. Och nu är jag hemma med barnen. Toppen. De är faktiskt otippat snälla (mot mig), Phoebe är lite väl häftig mot lilla Zoë, men det hör ju faktiskt till.

The Departed

Wow, detta är nog i särklass den bästa remake jag har sett. Jack Nicholson må ta i lite väl mycket, men DeCaprio är ju helt fantastisk. Det hade varit intressant att höra vad Tony Leung tycker om gestaltningen. INFERNAL AFFAIRS kan mycket väl vara den bästa kriminalthrillern som kommit från Asien sedan John Woo började synda i Hollywood. Kul dessutom att se en Scorcese-film med en riktig handling, även om det sällan brukar behövas.

Denna är väl värd att köpa och ställa brevid originalet i filmhyllan. Nice.

RSS 2.0