Anjunabeats-paket

image50


Äntligen kom mina Anjunabeats-tolvor!
"Alone Tonight" med Above & Beyond är ju gammal som gatan i trance-mått mätt, men den är så fantastiskt bra! "Don't Look Back / One Last Look" med Signalrunners är dock pur-färsk och fantastisk. Melodisk trance när den är som bäst enligt mig.

Last Resort

image49


Jaha, då var det dags för ett nytt, gött inköp i arkadsamlingen. Last Resort har jag faktiskt aldrig träffat på i en spelhall tidigare, men jag har testat det i emulerad form. Som en uppgraderad R-Type. Fast mycket billigare.


Dexter In The Dark

image48

Så fort jag såg att den fanns i min "lokala" web-bokhandel lades en beställning. Jag fick den, lade undan Modesty Blaise-boken som jag höll på att läsa och kastade mig över boken om det mysiga monstret Dexter Morgan som... tja, ett mysigt monster?

Nu har jag läst klart den, och trots att den ett tag gjorde mig illa till mods (på fel sätt) knöts säcken ihop på ett bra sätt till syvende och sist (Hah! Där fick jag använda det uttrycket också!) Dexter går i denna, den tredje boken igenom ett slags identitetskris när hans mörka sida lämnar hans.. sida och lämnar honom till hans största utmaning hittills. Att på riktigt vara mänsklig. Han funderar på vad han egentligen är och var hans mörka sida, den "mörka passageraren" egentligen kommer ifrån. Det som gör mig illa till mods är att denna del av sagan tangerar en väl övernaturlig väg som jag personligen inte hade förväntat mig. Men om man som jag läst Thomas Harris "Röd Drake" (som är helt fantastisk btw) så kan man se vissa parareller som gör denna del lite lenare att svälja
.
Läs, god damnit, läs!

Jag vill även ta tillfället i akt att be om ursäkt för den taskiga blogg-frekvensen, men jag har faktiskt barn och sånt.

10

Idag kom Emma på att det är 10 år samt ett par dagar sedan vi först träffades. Tur att det inte bara var jag som inte tänkt på det. :D

Wow! Oj vad sugen jag blev på att köra Linux helt plötsligt


Skivregn!

Idag fick jag några efterlängtade skivor från England att hämta på Sucky-Market:

image47

RSS 2.0