Det kom ett gäng rullar med posten

image53

Så fort jag läste att den skulle komma så sålde jag min säsong ett-box och väntade förväntansfullt. Wow, vilket prisvärt köp! Världens bästa TV-serie, komplett i en box.

image54

Denna har jag ju velat ha ett tag nu, men väntat på att de löjliga priser som filmbolagen tror att vi ska spendera på DVD-filmer går ner lite. "Yeah, make that blessing your bitch daddy".

image55

Denna filmen har jag redan recenserat i ett tidigare inlägg, men det är klart Will Ferrells bästa tycker jag. Mycket Woody Allen-känsla är det, men mer lättillgängligt för de som inte gillar den karln...

image56

En samling med snygga videos från Radiohead som jag också gått och varit sugen på ett tag. Jag har även beställt deras "Live From Astoria" men den har ännu inte dykt upp.

image57

Ja, jag vet att det redan släppts en till på DVD, men denna fanns inte i hyllan bredvid de andra, och det var billigt.

image58

Oj vilken bra film detta är. Har man inte redan sett den finns det en bra anledning att bänka sig i TV-soffan på lördag kväll då den visas på SVT.

image59

Världens mest kända rockfotograf har ju givetvis gjort en del bra musikvideos också. Här är de samlade av bolaget som även har släppt likadana samlingar med bl a Spike Jonze, Chris Cunningham och Michel Gondry. Ett bra pris och innehåller en 120-sidig bok med foton och anteckningar. Jag hade Jonze-DVDn innan, och kommer även att skaffa Gondry och Cunningham. Kanske resten också. Musikvideos är slappt.







www.emphatic.se

Yes. Nu har jag blivit med egen domän. Titta gärna in och kolla på mina arkadspel, för det är vad hela meningen med min sida... eh... handlar om.

Meeting People Is Easy

image52


Denna film har jag tidigare ägt i VHS-formatet, men sålde den med tanken att ersätta den med en DVD. Den var dock väldigt dyr att köpa på DVD just då, men nu betalade jag knappt 120:- vilket var klart okej.

Om man gillar Radiohead (vilket jag gör - och ni borde) så är det en spännande resa med bandet på turnén kring OK Computer-albumet. Man får t om följa med in i studion när de spelar in ett par låtar (som tyvärr ännu inte släppts) som bandet inte själva tyckte var tillräckligt bra.

Whohoo - Kent på lördag och nu detta!

Tack vare att man omger sig med människor som har bra musiksmak och omtanke om sina vänner har jag kommit över en biljett till lördagens Kent-konsert i Gbg. Hurra!

Dessutom landade denna efterlängtade rulle i brevlådan idag:

image51

Om man inte sett denna, Waiting For Guffmann eller Spinal Tap bör man göra det tycker jag. Jag har tyvärr ännu varken sett A Mighty Wind eller For Your Consideration, men let's face it, allting som Christopher Guest har händerna på (förutom möjligtvis hans fru Jamie Lee Curtis) verkar ju förvandlas till guld.

RSS 2.0