A very nice dvd...

FOR ME TO POOP ON!

Jag har länge velat ha den, men nu när dollarn är så låg (110 kr inkl. frakt från USA) så kunde jag inte låta bli längre.

image102

Skönt

Nu har jag ett jättefint kabinett med 29" skärm som enkelt roteras. Kommer från Japan.

image99


image100


image101


Läs mer om dessa skönheter här: Egret II

P.S. Hade lagt in detta inlägg i natt helst, men skit-blogg.se ville inte det.

En intervju med Chuck Palahniuk

Här är en intressant grej jag hittade:

http://www.collider.com/entertainment/interviews/article.asp/aid/6871/tcid/1

Det är en filmad intervju med mannen bakom bl a Fight Club.
Om du är ett fan (som jag) så är detta mycket intressant och underhållande fo' sho'.

Cloverfield!

Fy fan vilken arenalinkick! Jag var helt stinn en timme efteråt. Blir ett köp omgående på denna när den finns till ett facilt pris på DVD. Länge sedan man satt med ett stort fånigt leende mitt i en intensiv actionscen. Brukar mest gäspa nu för tiden. Börjar väl bli gammal trodde jag, men det är väl snarare så att actiongenren haft luftbrist. Se denna på bio om ni orkar med skakig handkamera.

För övrigt har jag och Emma upptäckt  Nip / Tuck (den med de två plastikkirurgerna i Florida) som nu är en favorit i TV-soffan. Snart två säsonger avklarade. Mycket spänning, väl utvecklade karaktärer och väldigt snyggt. För att avhandla ämnet  ytan så ser man sällan ärrbildning eller några direkta "aftershots" på deras patienter, utan det är karaktärernas känslomässiga läkningsprocess krutet läggs på. Som när Juno-pappan (ja, han som spela Junos pappa i filmen alltså) kommer in och vill ha bröst, för att han vill uppleva det hans fru fick gå igenom när cancern krävde hennes bröst och det slutar med att han vill ta ut dem då hans fru är lite för intresserad av dessa. Skitbra.

Mer plats på golvet?

Härom dagen sålde jag ett stort hemmabyggt arkadkabinett som stått länge utan att jag haft tid eller lust att spela på det. Så nu finns det plats för något annat.

Musikföreningen Fabriken ( www.fabriken03.se ) har inte längre någon lokal. Under denna veckan flyttar vi alltså ut ur våra lokaler, vilket innebär att vissa saker ska till tippen eller till någon som kan tänka sig att ta hand om det. Så det flyttar antagligen in ett annat kabinett hemma istället.

Mindre plats i hyllan

Idag kom dessa med posten:

image98


Säsong tre av The Office (US) och Dexter - Säsong ett. Najs.

RSS 2.0