Fönstertittare, fy skäms!

Igår satt jag och Emma och tittade på TV när det strök förbi en mössbärande figur precis utanför vårt fönster i vardagsrummet (boende på bottenvåningen är ibland förknippat med okänsliga idioter). Alltså, vi har en rätt stor tomt runt huset, och detta var högst en armslängd från rutan. Döm av vår förvåning när snubben vänder tillbaka och ställer sig och stirrar in på Emma i soffan. Hon rusar fram och ger honom fingret och ropar att han ska sticka. Nu är klockan ändå 23 och det är mörkt ute. Varför fattar folk inte hur man beter sig? Vi har ett LSS-boende i huset bredvid, kanske var det en som rymt...

Varför är inte alla filmrecensenter så här?

För att citera recensionen:

I think the summer of 2007 just went, "Hey, let me take you to a free taquito buffet" and you eat all these taquitos and then the summer goes, "Here comes a foot to your stomach", but you go, "It's full of taquitos" but it's too late " there's a boot in your stomach only the boot is really a motorcycle and you puke up a bikini girl who blows you and then kills your boss with a hammer.

That's what GRINDHOUSE is. It's a taquito buffet that you puke up after getting hit with a motorcycle, and it turns into a bikini chick that blows you and kills your boss with a hammer.


WOW!

Läs Neill Cumpstons recension av Robert Rodriguez och Quentin Tarantinos gemensamma kärleksbarn "Grindhouse" här:
http://www.aintitcool.com/node/32030

Se trailer till filmen:
http://www.apple.com/trailers/weinstein/grindhouse/

Tjusiga nyckelringar

Har idag varit hos Emmas familj och skrivit ut lite foton på Phoebe och passade då även på att skriva ut motiv till nyckelringar. Har tidigare kommit över ett begränsat antal tomma i plast där man kan sätta in en egen bild. Nu har jag nyckelringar som matchar mina arkadspel! Det är kul att dels pyssla lite, men framförallt blinget!

image2

Året var 1986 och jag är tillbaka där nu

Tack gode gud för eBay. Detta hade jag att hämta på den lokala postutlämningen (läs Ica) när jag kom hem från jobbet.

image1

Då var jag "för liten" och fick inte spela såna spel. Nu är jag "för stor", men det skiter jag i!
Seacrest out.

Ännu en kontroversiell kändis-adoption

http://www.nbc.com/Late_Night_with_Conan_O'Brien/video/index.shtml#mea=42510

Tune in, turn on, blogg out

Efter den himlastormande responsen jag fick på mitt första inlägg så tar jag en sabbat. Vi hörs!

He he he. Där blev hela min "fan base" knäsvaga på en gång. Det finns även andra metoder att framkalla detta fenomen, men då krävs ett fysiskt engagemang som jag helt enkelt inte kan bjuda på i mitt sociala tillstånd.

Ikväll var det ett mysigt reportage om Roskildefestivalen på SVT's Packat & Klart. Fast hon som rapporterade var lite väl fin i kanten och bodde på hotell. Kan de inte skicka henne till det där vandrarhemmet i filmen Hostel istället så får hon ångra att hon inte sov i den Danska myllan. *muhahahaha* Skojade bara. Gillar man inte tält, extra hud på killar osv så ska man inte få skit för det. Speciellt inte i en blogg som den här. Kan man få balanit om man sover i tält kanske?

Nu ska jag gå och tvinga någon att göra något. Chipp!

The first blogg is the sweetest?

Tjena världen!
Jag tror mig vara intressant. Därför läser du det här. Eller gör du det? Om ett träd faller i skogen utan att någon är där, hörs det då?

RSS 2.0